EL BOSC DE TERRA BAIXA.

PRIMÀRIA

Aquí ens acostarem a la natura, per descobrir-ne alguns secrets i curiositats i aprendre a estimar-la com a part de nosaltres
mateixos. Investigarem l’ecosistema del bosc de terra baixa i l’ecosistema de riera, observant els animals i plantes que hi podem trobar.

El bosc de terra baixa té com a eix d’animació els Indis de Nord Amèrica, les seves costums i tradicions. La seva manera de viure, en harmonia amb la natura, és el punt que connecta l’eix d’animació amb l’entorn de l’Aula de Natura de Can Sans i les activitats que s’hi realitzen.

Per tal de transmetre aquesta cultura utilitzem com a fil conductor el personatge de l’Indi Pit Roig. Les activitats estan ambientades dins el que podríem anomenar “atmosfera índia”.

Durant l’estada, els nens i nenes, podran sentir-se com indis i gaudir de la natura aprenent que nosaltres, els humans, també som natura.

Per tal d’aconseguir això donarem eines d’aproximació i relació amb la natura, així com eines de relació amb un/a mateixa i amb el seu entorn, per tal de crear un vincle afectiu entre l’alumne/a i la Natura que és a la vegada un vincle d’autoestima.