CANVI CLIMÀTIC: CAUSES I SOLUCIONS.

PRIMÀRIA

Ens apropem al clima del nostre territori, així com als factors humans i de l’entorn que estan provocant un canvi de clima en el nostre planeta, i també a les possibles solucions. Les actituds personals que estant al nostre abast per millorar el nostre entorn i la nostra qualitat de vida.

Les activitats d’aquest bloc estan enllaçades entre si amb un eix d’animació diferent segons el cicle educatiu.

En educació infantil, els nens i nenes descobriran el tema proposat a partir de la presentació de la Ratolina Clementina que els ajudarà a meravellar-se de les coses més boniques del món, aquelles que només es poden comprar amb el cor, així lliguem un treball de valors personals amb els valors que envolten la cura del medi.

A Cicle inicial, la mainada coneixerà a la Tortuga Pic, que amb tant d’enrenou no ha pogut fer la seva dormideta d’hivern, però ha viscut moltes aventures que acostaran als nens i nenes al clima, les energies alternatives i l’ecologia.

Els de cicle mitjà i superior tindran un esglai quan vegin el Dr. OZÓ que hi ha amagat als boscos de Can Sans, el qual els posarà trampes i proves que els ajudaran a familiaritzar-se amb el que representa el canvi climàtic.